Naturen er udfordret

Naturen er udfordret

Anlægsgartneren: Vor natur er udfordret

Der er mere brug for anlægsgartnere nu end nogensinde. Vores natur er i realiteten meget udfordret af vores klima forandring, og det ser ikke til at gå den rette vej. Der er et seriøst behov for professionel indgriben.

Manglende fokus

Hverken medier, politikere eller øvrige meningsdannere har fokus på naturen i et tilstrækkeligt omfang, hvorfor vi finder det nødvendigt at placere optimal fokus på det.

Fakta batter

Det er fakta der batter, og ikke hvad der står i medierne, om hvad enkelte journalister spekulerer over hvad der kan være årsagen til noget. Vi kan konstaterer visuelt og via prøver af jordbunden, at der er noget galt. Visuelt kan vi se en stigning i antallet af træer og buske er mere medtaget af fungus og andre sygdomme end normalt. I den kontekst forsøger vi at bringe forholdende tilbage til det de bør være; i forhold til optimal pH, humus mængde og næringssalte.
Vores fokus hos Den Rigtige Gartner & Handyman er at se på vitaliteten på træer & buske, og give dem optimale vækstbetingelser. Vort mål er ikke at ændre den globale dagsorden, det er der andre folk der får penge for, at imødekomme.

Opgivenhed

Vi møder til tider kunder, der virker opgivende og har mistet håbet lidt i forhold til vækst og vitalitet i haven. Men tøv ikke, der er mange ting man selv kan gøre, og ting man kan få hjælp til. Alle vore anlægsgartner kunder får gratis hjælp og sparring i forbindelse med deres have.

Fagfolk

Hos Den Rigtige Gartner & Handyman, kan vore dygtige fagfolk give dig tips og rådgivning med din have, for at sikre at den holder sig sund året rundt.

Du kan altid ringe på 81 52 89 82

 

Skriv et svar

Luk menu
×
×

Kurv