HIFI & TV installation

HIFI & TV installation og opsætning har vi valgt at mestre i Den Rigtige Gartner & Handyman. Der kan være mange grunde til at man vælger at ringe til os, i forbindelse med installation af sin Radio, TV eller TV boks. Men for at være sikker på at signalerne er korrekt indstillet, og kanalerne virker, kan du med tryghed ringe til NettoHjælp.

HIFI & TV

TV Boks

I modsætningen til i gamle dage, hvor man havde et antenne kabel og et strømkabel, er det idag blevet fuldt digitaliseret, og krav til TV og Radio udstyr er tilsvarende stigende.

HIFI & TV

 

 

 

Ledningsskjulere

Det kan også være at du ønsker at få skjult dine antenne og alm. ledninger i ledningsskjulere, så de ikke ligger og flyder og hindre grundig rengøring. Desuden vil de højtalere der er monteret på væggen forbundet med ledning være grimme med løst hængende ledninger. Det er således en fordel at få dem skjult bag ledningsskjulere.

HIFI & TV

 

 

 

 

Køb af TV

Hvis du står overfor at skulle købe nyt TV, er det absolut en fordel at tage os med på råd, da man meget nemt kan købe katten i sækken. Det optimale er at købe et TV der ikke blot lyder til at være godt, faktisk også er det.