Den Rigtige Anlægsgartner og Handyman byder dig velkommen.

Ring 81 52 89 82 for et gratis og uforpligtende besøg med tilbud

Vi har alle de gode minder fra haven. Alle har minder fra en eller anden have. Det var her man så sin første bi. Det var her man spiste sine første jordbær, brombær eller solbær. Det var her man sov i telt, og lyttede til musik. Det er måske her man skal giftes?
Med sociale medier og computere opholder vi os meget indendørs. Det er især vigtigt, at vi også kommer ud og leger, dufter, og sveder i have eller udeareal. Vi er din anlægsgartner og handyman og vi er klædt på til at realiserer dine vildeste drømme i haven og indendørs.

Efter en lang opslidende dag på arbejde, har alle brug for at komme hjem og “chille”. Men bedst som vi sidder og hænger i bilen eller på toget på vej hjem, sidder vores samvittighed og banker os oveni hovedet. Husk nu det, og det osv. Vi har alle brug for det frirum og tid til familien, samt ro inden en ny arbejdsdag starter.
Den Rigtige Gartner og Handyman er den anlægsgartner der kan leverer det frirum, hvor sanserne kan stimuleres maksimalt. Den ultimative sanselige berigelse kan opnås i vore sansehaver. Duften af blomster, røg – det specielle lys fra bål – smagen af friske jordbær, æbler eller tomater, sætter dybe spor i vort sind.

Uanset om man ung eller gammel, så har krop og sind behov for at være udendørs.  Det har vi dels for motionen, den friske luft, men også for at komme tæt på naturen.  En udendørs lege og frirum er det perfekte afbræk i hverdagen, der får alt til at glide meget nemmere.

 

Pleje og vedligehold

  • Rodfræsning

Man kan først rigtigt få glæde af en velplejet have, udført af fagfolk med mange års erfaring. Planter, træer og buske giver større afkast/afgrøde og mere duft. Plænen bliver tættere og grønnere. Det er en sand fornøjelse at gå i en velplejet have.

 

 

Luk menu
×
×

Kurv