Beskæring af Træer og buske

7 grunde til beskæring af træer og buske

EjendomsserviceDer kan være forskellige årsager til at man ønsker sine træer eller buske beskåret, og der tillige ligeså stor forskel på hvilken årstid det bør finde sted. Du kan finde vor gartner her.

 

 

 

1 Formbeskæring

2 Foryngende beskæring

3 Sygdoms beskæring

4 Kroneløft

5 Styning – fjerne løse skud

6 Trækrone begrænsning

7 Frugttræ beskæring

Forskellige typer sygdomme

Beskæring af større grene ved angeb
Kræft byld på stamme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis ikke planterne bliver får den rette mængde næring, beskæring vand etc. etc. vil de ikke kunne klare sig og derved blive syge og dø. Vi kan sørge for at dine planter holder sig sunde og raske året rundt. Umiddelbart findes der ikke nogen bekæmpelses midler overfor svampe angreb, hvorfor de øvrige tiltage er meget vigtige.

 

Den Rigtige Gartner har styr på det at beskærer træer og buske.

Vi lever i en udfordrende tid, hvor vore planter der trænger til så meget omsorg som muligt. Hos Den Rigtige Gartner og Handyman, kan vi være behjælpelige med at sikrer planter og træers optimale vitalitet. Forudsætningen for at træer, roser og buske trivedes optimalt er at de har de optimale vækst vilkår i forhold til næring, lys og vand. Det øjeblik planten, og især nye planter har udfordringer i forhold til sygdomme og svampesporer, er det utrolig vigtig at de bliver klippet/beskåret på den rette årstid, og af en person der har den fornødne viden om beskæringen. Det er ikke alle planter der må beskæres om vinteren, og modsat.