Forskellige typer brolægning

Brolægning

Brolægning er en utrolig vigtig del i forhold til hvordan, det overordnede indtryk er af hus og have skal tage sig ud. Farver, konturer og mønstre er med til at skabe den perfekte belægning.

Brolægning

Ordet brolægning henviser lægning af brosten. Brosten har været den mest anvendte form for belægning til veje, men er blevet afløst af asfalt. Man valgte sidenhen at skabe en egentlig brolægger uddannelse, for at sikrer kvaliteten på belægning. Hos Den Rigtige Gartner & Handyman har vi valgt at bevarer nogle af de gamle brolægnings traditioner.

Et hus uden den rette belægning rundt om, kan give huset et meget sparet og trist udtryk, hvilket er synd. Det kan betale sig at investerer i den rigtige belægning, til den rette have, hvor farve og materiale valg, er de afgørende komponenter.

Typer belægning.

 

Brolægning
Granit – påfugle forbandt
Brolægning
Pikstens slået

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brolægning
Fliser med fuger

 

 

 

 

 

Forinden sten, fliser eller andet lægges, er det en god ide at have en udførlig haveplan/design, der skitserer klart hvor og hvilken type belægning, der skal være de forskellige steder i haven.

Gangstier

En gangsti behøver ikke nødvendigvis bestå af fliser, eller granit chaussé sten, det kan også bestå af simpel slotsgrus, der absolut også er rart at gå på, og kan tage sig meget pænt ud.

Indkørsler

Indkørsler er ofte det første man ser, og dermed det første indtryk af et hus når man ser det. Det kan være en god ide at investerer lidt ekstra i indkørslen, hvis man en dag skal sælge boligen, vil den investering absolut være den rette.

Terrasser

Ofte bliver terrasser for små, et til store ærgrelser når der skal afholdes selskaber. Desuden er det vigtigt at holde for øje planlægning af terrassen, omkring beliggenhed, anvendelse etc. Snak med vor Jordbrugsteknolog forinden denne  anlægges.