Handelsbetingelser & Privatlivspolitik

Handelsbetingelser, Fortroligheds politik og Persondata loven

Handelsbetingelser

Betaling/Kredit

1.1 Hvis du bestiller og betaler for mere service end du skal bruge, returnerer vi naturligvis pengene omgående.

1.2 Hvis du lejer et møbel og ikke skal bruge det alligevel, men vi har nået ud til dig med møblet, betaler du kun for fragten.

1.3 Betaling/kredit: Vi yder ingen kredit med mindre der oprettes en konto. Hvis du vil have konto send venligst en mail til konto@denrigtigehandyman.dk

Faktura bliver sendt til din indbakke som en PDF fil.

Garanti og Kvalitet

Er du kunde hos os, og vor mand har forladt din ejendom, og hvis opgaven ikke stemmer overens med din forventning eller at kvaliteten ikke er i top, har du mulighed for at gøre indsigelse over det indenfor 5 dage. Så vil vi sende en mand ud og sikrer din tilfredshed.

Udførelse af vore opgaver overholder normer for danske anlægsgartner som et minimum, samt Dansk Byggeri.

Vi overholder overenskomst for vore ansatte, og det skal ligeledes respekteres af vore kunder.

 

Liste af vore forventninger og betingelser

  1. Vi hjælper vore kunder 100% for at opnå fuld tilfredshed.
  2. Pris og kvalitet skal hænge sammen, hvilket betyder at vi konstant forsøger at være de bedste til det vi laver.
  3. Vi forbereder os grundigt forinden vort besøg hos vore kunder i forhold til værktøj og reservedele, vi opfordrer vore kunder at være grundig i deres bestilling, så vi undgår at spilde kostbar tid.
  4. Slap af og nyd vores tilstedeværelse, vi har været i alle mulige forskellige hjem og set alle forskellige livs situationer, så vi er vandt til det.
  5. Vi yder ikke længere kredit, så serviceydelser og leje betales og bestilles forud her på hjemmesiden. Såfremt vore kunder har bestilt/betalt for meget, refunderes det naturligvis. Ønskes kredit, kan vore kunder oprette en konto. Ved konto oprettelse yder vi kredit op til kr. 15.000,-
  6. Vore medarbejdere har ret til 5 minutters pause pr. time, betalt af kunden.
  7. Vi opfordrer vore kunder til at være meget specifik i forhold det de ønsker hjælp til, så vi ikke udfører noget forkert og spilder vore kunders tid.
  8. Vore medarbejdere har 100% tavshedspligt i forhold til det de oplever og ser hos vore kunder.
  9. Møde tidspunkt har en 30 minutters margin, da trafik kan være et problem.
  10. Useriøse firmaer der ofte går konkurs laver tilbud, vi laver estimater og overslag.
  11. Tiden vi er hos vore kunder beregnes helt ned til minutter, fra vi ankommer til vi er ude af døren igen.
  12. Vore medarbejdere overholder den strengeste hus etikette, så hvis der er særlige hensyn, oplys venligst det til dem.

Vedr. møbel leje

Når du lejer dine møbler hos os, er det dig der har ansvaret for dem. Hvis nogle dele på dit(ne) møbel(er) bliver defekte, kan vi udskifte dem mod prisen for det der er defekt.

  • der forventes almindelig slidtage ved almindelig brug.
  • transport frem og tilbage – montering/afmontering påføres i kurven.
  • lejeperioden er på min. 6 måneder herefter forlænges den efterfølgende for hver 6 måneder.
  • opsigelse tidligst efter 6. måned. Hvis perioden kun er på 6 måneder kan det opsiges efter 5. måned, så vi henter det den 6 måned. Der tillægges en ekstra transport afgift på kr. 499,- hvis møblet lejes under 3 måneder.
  • der tages 5-6 billeder af det leverede møbel med polaroid kamera, der påføres lejers/underskrivers accept af møblets tilstand
  • brugsanvisning er monteret på bagsiden i et plastikchartek, sammen med en kopi af lejeaftalen.
  • kørekort/pas bruges som ID.

Handelsbetingelser der vedrører køb af en af vore færdighaver

Modtages som særskilt dokument, der forventes underskrevet inden opgavens påbegyndelse.

Fortrydelse

Når du har bestilt os ud på en opgave er der 10% i fortrydelses afgift på opgaver/services/løsninger over kr. 5.000,-

Fortrolighedspolitik

a.1 Den Rigtige Gartner & Handyman gør så vidt muligt alt for at opretholde datasikkerhed, herunder hindring tredje persons uberettigede adgang til dine data. Vi kan dog ikke garantere, at forbindelsen er fuldt ud sikret. Vi bruger SSL kryptering i forbindelse med håndtering af betalingsoplysninger.

a.2 Den Rigtige Gartner & Handyman er ikke ansvarlig for, at oplysninger kommer til tredjeparts kendskab som følge af fejl i datatramission eller ved tredjeparts indtrængen (Hack) på dataforbindelsen.

a.3 Du er forpligtet til at give besked til Den Rigtige Gartner & Handyman om uregelmæssigheder, du måtte blive opmærksom på i forbindelse med data og brugersikkerhed herunder eventuel misbrug af personlige oplysninger.

Brug, opbevaring og videregivelse af dine personlige oplysninger mv.

b.1 Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor.

Persondata

Når du besøger denrigtigehandyman.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på denrigtigehandyman.dk og til brug for vores salgsfremstød.

På denne side kan du læse om de informationer vi indsamler, hvorledes vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på denrigtigehandyman.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via denrigtigehandyman.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Vi hos denrigtigehandyman.dk registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Vi bruger analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der hjælper os med at indsamle oplysninger om brugen af denrigtigehandyman.dk der gør det til en bedre oplevelse for dig.

Denrigtigehandyman.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (dvs. tilmelding til nyhedsbrev)

Hvad er en cookie?

Når du besøger denrigtigehandyman.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at foretage ændringer i dine cookie indstillinger på computeren samt ydermere læser om cookies på andre websites.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse når du besøger vores og andre websider.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitet på denrigtigehandyman.dk, som ikke virker.

 

Firefox

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet Explorer

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

Google Chrome

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

Safari

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

Hvad bruges cookies til på denrigtigehandyman.dk?

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på denrigtigehandyman.dk

Tredjeparts cookies

Denrigtigehandyman.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:  https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på denrigtigehandyman.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

Du kan fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Denrigtigehandyman.dk samarbejder også med virksomheder der kan forbedre vores online markedsføring ved, at sikre at du udelukkende bliver eksponeret for relevante annoncer. I den forbindelse benytter vi eksempelvis følgende leverandører Facebook, Doubleclick, Criteo, Tumbler, Twitter, Sociomantic og Google+.

Denrigtigehandyman.dk indeholder tredjeparts komponenter som fx “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Google+”. Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af tredjeparts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på Denrigtigehandyman.dk og tilsvarende. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Denrigtigehandyman.dk benytter disse komponenter til, at linke direkte til vores sociale medie sider og derved sikre en nem navigation for dig som kunde.

Funktionalitet

På Denrigtigehandyman.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Denrigtigehandyman.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Denrigtigehandyman.dk. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter m.v.

Personoplysninger

Brug af personoplysninger

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at implementere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover også for at lære dig og øvrige brugere af hjemmesiden bedre at kende. Brugen af dette kan omfatte undersøgelser og analyser, med henblik på at forbedre og effektivisere vores egne og vores leverandørers markedsføring, vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@denrigtigehandyman.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Kontakt til os

Du kan kontakte denrigtigehandyman.dk via:

E-mail: info@denrigtigehandyman.dk

Pr. telefon: 81 52 89 82

Eller pr. brev til:

 

Den Rigtige Gartner & Handyman

Att: Kundeservice

Felixvej 24

4200 Slagelse

Danmark

Version 1 – Feb 2018