Genvex og Klimakontrol

Genvex, ventilation og klimakontrol

Genvex

Hos Den Rigtige Gartner & Handyman har vi valgt tilmed i vores Handyman afdeling af håndterer og dygtiggøre os i Genvex, ventilation og klimakontrol overvågning. Det betyder at vi kan servicerer de fleste kendte mærker m.ht. udskiftning af filter, samt overvåge at systemet ikke har nogen alarmer.

Bestil din handyman her, hvis du vil have hjælp

 

 

Der findes mange anlæg og filtre

På markedet omkring genvex findes der utrolig mange forskellige anlæg, og dermed også mange forskellige filtre. Man kan hurtigt komme galt afsted, hvis ikke det er det rette filter man køber.

Det er derfor en god idé at måle det gamle filter inden man køber et nyt inden man køber det på nettet. Vi kan være behjælpelige med hensyn til mål, og indkøb hos Den Rigtige Gartner og Handyman.

 

Nulstilling

Efter det nye filter er monteret, er det vigtigt at kontrolpanelet bliver nulstillet igen, så den igen kan overvåge filtrets varighed.

 

Rensning af nissehue/luftindtag

Det er en god idé at rense luftindtagene. Nogle luftindtag har tilmed en nissehue, der bør støvsuges en gang imellem. Det er utrolig vigtigt at man ikke skruer på luftindtaget, da man kan påvirke luftcirkulationen. Den inderste plade sidder monteret på yder skiven med en skrue. Hvis man skruer på den ændre man gennemstrømningen af luft pr. tidsenhed, og det er ikke godt. Det kan resulterer i at man skal have foretaget en ny “blower test”.