Hjælp til alverdens ting i hjemmet eller hjælp til haven

Hjælp til alverdens ting

Står du og mangler hjælp til alverdens ting heriblandt møbler, nye eller brugte du lige har købt, så er Den Rigtige Gartner & Handyman det rette sted for dig. Vi har mange års erfaring i at samle møbler der enten er købt via Den Blå Avis eller et af de førende møbelvarehuse i Danmark.

Erfaring og rutine

Det er erfaringen og rutinen der har været med til at give os det overblik det kræver at være blandt de førende indenfor dette kompetence område. Der vil være mange som vil kunne sige at de har samlet et par skabe, men det her er vores kerneforretning i Den Rigtige Gartner & Handyman.

Købs Rådgivning

Inden du tager ud for at købe nye møbler, kan det være en fordel at allierer sig med en partner, der har forstand på hvilke møbler og effekter der er gode, og har kendskab til hvilke møbler der ikke er helt så gode. Vi har indsamlet en del viden, i forhold til hvilke møbler, til enten køkken eller alm. bolig indretning, vi ofte har reparation og problemer med. Denne viden kan vi omsætte til konstruktiv rådgivning, i forbindelse med køb af møbler og andre boligindretnings artikler.