IKEA specialisten

IKEA Specialisten

Efterhånden tør vi godt at kalde os Ikea Specialisten. Hos Den Rigtige Gartner & Handyman elsker vi Ikea og alt ved det. Vort samarbejde har kun vokset intenst over årene. Vi sætter en ære i at leverer det perfekte IKEA møbel. Ikea laver nogle helt fantastiske produkter, og hvis de bliver monteret, samlet eller opstillet af os, så finder du ikke noget bedre. Det hele hænger sammen i forhold, pris, design og styrke.

 

Efter man har været IKEA for at finde inspiration til indretning af lejlighed værelse eller hjemmet, har man behov for at få samlet de, klædeskabe, garderobeskabe, Paxskabe, køkkenskabe, natborde, Bestå TV borde etc. man har købt eller bestilt og fået hjem.

I Den Rigtige Gartner & Handyman  har vi lukkede Trailere, så vi kan være behjælpelig med hjemtransport.

Samling af møbler

Hvis nogen kan samle møbler så de står flottere end i butikken, så er det NettoHjælp. Med vores mange års erfaring, og super udstyr sikrer vi optimal samling af dine indkøbte møbler. Vi bruger prisvindende værktøj og bits, for sikrer at tingene samles korrekt første gang.

Købs Rådgivning

Inden du tager ud for at købe nye møbler, kan det være en fordel at allierer sig med en partner, der har forstand på hvilke møbler og effekter der er gode, og har kendskab til hvilke møbler der ikke er helt så gode. Vi har indsamlet en del viden, i forhold til hvilke møbler, til enten køkken eller alm. bolig indretning, vi ofte har reparation og problemer med. Denne viden kan vi omsætte til konstruktiv rådgivning, i forbindelse med køb af møbler og andre boligindretnings artikler.

Samling

I Den Rigtige Gartner & Handyman samler vi alt fra de mest almindelige møbelhuse vi oftest har kunder til, er Ilva, Idemøbler og Ikea, til Highend møbler fra Illums Bolighus og Paustian, men vores foretrukne er helt klart IKEA.

Transport

I Den Rigtige Gartner & Handyman kan vi være behjælpelig med hjemtransport af dine møbler fra møbelhuset, hjem til dit kontor, hjem eller butik. Vi tjekker de varer der er registreret på følgesedlerne, så man ikke skal bruge ekstra tid på reklamation, eller betale for noget der ikke står anført på følgesedlen.

Reservedele

 

Vi har med tiden fået samlet os en velassorteret samling af ekstra reservedele og komponenter fra Ikea, Ide Møbler, Daells bolighus etc. så vi kan sikrer den optimale kvalitet hver gang.

Links:
www.bedstehandyman.dk

www.moebelsamling.dk

Montage & Ophængning

Vi har efterhånden fået utrolig godt styr på at monterer og samle møbler fra de forskellige møbelhuse i Danmark. I dag står en masse af vores samlede møbler, både privat og på kontorer rundt om i Danmark, i en perfekt stand.

  • Samling af møbler
  • Flytte møbler på plads,
  • Reparation af møbler