Vi elsker det vi laver

Om os

Inspiration

Vi henter vores inspiration omkring omhu hos Rolls Royce fabrikken i England. Det er for os altid facinerende, at se den ro og fokus der er omkring arbejdspladsen i forbindelse med fremstillingen af verdens bedste bil. Vi forsøger også at være omhyggelige, dog ikke helt på det niveau, for så ville det koste en formue for vores service, og det gør det ikke.

det handler ikke om os!

Når tingene i livet virker, er der mere tid til at leve. måske succes.

Denne tekst er skrevet om os, men handler ikke om os, den handler om vore kunder, der er hele grundlaget for vor eksistens. Uden vore kunder så har vi ingen forretning.
100% tillid er hele fundamentet for succes for en virksomhed af vores slags. Vores kunder skal altid kunne stole på os 100%.
Den Rigtige Handyman er her for at blive, også om 15 år og 30 år. Vi har rigtig rigtig mange tilfredse kunder stadig - tak for det. Vi kommer aldrig til at holde op med at forbedre vores service og leveringshastighed.

Vore medarbejdere er dansktalende og med en ren straffeattest. Vi garanterer at vore medarbejdere også er til at stole på 100%.
Vore medarbejdere har løst talrige af de opgaver vi annoncerer og præsentere her på vores forside.

Den Rigtige Handyman slog dørene op for første gang i 2009, men folkene bag har 15 års erfaring med at lave handyman arbejde. Til at starte med var det kun møbler der blev samlet for kunderne, men sidenhen er det blevet til lidt af hvert, som man kan se. Vi elsker det vi laver, og det man kan lide at lave, ender som regel med at blive en kæmpe succes.
Den Rigtige Handyman har ansatte der er godkendt til at være her. Adgangskravene er skrappe, hvis man vil være med. Tilgengæld garanterer vi at det udførte arbejde er fantastisk.
%
Tilfredse kunder
+
Meget tilfredse kunder

Hvad kan vi tilbyde

2 års gartanti på samling af møbler

Den Rigtige Handyman Aps

Felixvej 24

4200 Slagelse

CVR: 41616393

Telefon 81 52 89 82

Ring