Ophængning af møbler

Ophængning af møbler

Den Rigtige Gartner og Handyman (DRGH) hjælper gerne med ophængning af møbler på alle vægtyper. Uanset om du skal have hængt ting på gips, beton eller gasbeton, så kan vi være behjælpelige, da vi har alle typer pluks og erfaring. Dine møbler eller effekter bliver ophængt med laser præcision, så vi er helt sikrer på at de hænger korrekt.

Vi har den fornødne erfaring der skal til i forhold til vægtypen tingene skal hænge på. Det er ikke bare lige at hænge ting på væggene, det kræver god erfaring.

Se vort produkt her.  

Vi ophænger ting på vægge for både private og for virksomheder. Vi hænger selvfølgelig andet op end møbler, vi hænger også gardiner, lamper, fjernsyn, hifi, ure, hylder og billeder op.

For virksomheder

For virksomheder kan vi ophænge whiteboard/smartboards, alarmsystemer, møbler, kontor inventar. Vi kan opstille mødevægge, rør til ledninger.

For private

Du kan bruge os hvis du skal have ophængt dine møbler, køkken/bryggers, dine højtaler, dit fjernsyn andre elektriske installationer. Vi har tilmed kabelsøger, så er sikrer på at vi ikke borer i væggen de forkerte steder, hvor der er kabler/ledninger. Uanset om du har møbler fra Ilva, Idemøbler, Jysk, Ikea eller Paustian, så samler vi gerne dine møbler.