Pressemeddelelse

Facebook – 23. Oktober 2020

Vi har idag valgt at ophører vores samarbejde med Facebook. Vi finder ikke at Facebook er en platform der tjener os bedst. Du er altid velkommen til at kontakte os her fra vores side hvis du har spørgsmål.

Lukker telefonerne – 19. Oktober 2020

Vi har valgt at lukke telefonerne, således vi har arbejdsro. Det betyder også at der er ro når vi arbejder hos dig, så vi kan koncentrerer os fuldt ud på opgaven, vi står foran. Vore kunder har vort telefonnummer, så vi kan kommunikerer omkring de igangværende opgaver.


Ud med tilbudsportalerne – 19. Oktober 2020

Vi er på vej væk fra tilbuds portalerne. Hvis man vil have god kvalitet, og ønsker at være kunde hos os, så skal man ikke anvende tilbudsportalerne for at få et overslag på opgaven, det er både dyrere og dårligere for alle. Vores priser er gennemsnitlig mellem 30-40% højere hvis man benytter en tilbudsportal fremfor at bestille direkte fra vores hjemmeside.
Det bedste er at man bliver registreret i vores system, så får man også automatisk 5% rabat som medlemskunde.

 

Bedømmelser – 05. Oktober 2020

Vi har haft nu 12 kunder der ikke har kunne give os en bedømmelse både på Trustpilot, Byggetilbud eller andre steder. Det er vi naturligvis kede af. Det har dog ikke den store betydning for kvaliteten af vores service, den er stadig den samme. Vi forsøger nu at bruge testimonials/henstillinger istedet, der beskriver deres oplevelse på vores forside.

Tilbud – 05. Oktober 2020

Den billigste vej til håndværkere går gennem os direkte, det vil sige alle håndværkere direkte, fremfor at bruge tilbudsportaler. Typisk vil de fleste håndværkere ligge mellem 10-30% oveni prisen når de giver tilbud gennem portalerne, for ikke at brænde fingrene. Ved at du bestiller og betaler for håndværkeren direkte, vil du hele tiden have overblik over opgave og pris. Håndværker portalerne er langt fra gratis, og sidste ende er det dig som kunde der skal betale for det.

Værnemidler – 29. September 2020

Vi har fået nye værnemidler i forhold til håndtering af asbest, både mht. beklædning, handsker og maske, så vore medarbejdere bliver skånet for alle farlige partikler. Man skal dog som kunde være forberedt på denne ekstra udgift. Masker er i dag pga. COVID19 blevet meget meget dyrere.

 

Ring