Pris & Procedure

Alle priser er inklusiv moms

  • Hvem er vore håndværkere
    Oplevelsen og trygheden ved at være kunde hos Den Rigtige Handyman har største prioritet hos os. Det er vigtigt at slå fast med 7 tommer søm at vore håndværkere ikke er tilældige forvirrede personer, der bor rundt omkring, der arbejder sort, som vi ikke har noget kendskab til, eller nogensinde har mødt. der er normal kotume hos tilbudsportalerne. Alle vore håndværkere gennemfører en prøveperiode, og er underlagt skrappe regler og krav. Alle kan skrive og tale dansk. Den Rigtige Handyman lægger ikke navn til arbejde, der ikke kan udføres til 100% tilfredshed.

Pris håndværker faglært:
En faglært håndværker (Tømrer, Maler, Murer, Anlægsgartner, Brolægger, Gulvlægger) koster kr. 350,- inkl. moms i udkørsel pr. gang og en timepris indenfor normal arbejdstid 7-16 Man – Fre Kr. 459 inkl. moms. Vore faglærte håndværkere, skal alle være i besiddelse af svendebrev indenfor deres fag.
Tillæg udenfor normal arbejdstid + 30%. Tiden regnes fra opgave start – opgave slut på adressen.

Nye priser Handyman ufaglært

  • Minutprisen er kr. 6,50
  • Køb 2400 minutter og få 11% rabat for kun kr. 13.824,-

Tiden her regnes fra vi kører hjemmefra, til opgaven er løst. Betaling finder sted efter endt arbejdsdag.

Værktøjskasse med diverse skrumaskine, skruetrækker hammer etc inkluderet
Skruer, plugs, skriver, kroge inkluderet i prisen for både Håndværker og Handyman

 

Ekstra
Ekstra tilkøb ifa. materialer, ekstra maskiner eller tid  ifb. med opgaver udført skal informeres via mail således de kan blive anført fakturaen.

Værktøj & indleje:
Vore håndværkere har det mest basale
og nødvendige hånd og elværktøj. Der kan dog være behov for at indleje
ekstra maskiner. Denne leje vli blive påført fakturaen.

Genbrugsplads:
Kommunerne opkræver almindeligvis et gebyr for brug af genbrugspladserne. Afgift til genbrugsplads er kr. 250 pr. kørsel.

Parkering:
Alle vore kunde skal betale for Parkering af vore håndværkere. Afgiften påføres slutfaktura.

Tilbud & Ordrebekræftelse
Ved tilbud modtages besøg fra den ønskede håndværker. Herefter fremsendes tilbud til din mail. Såfremt du ønsker at gøre brug af tilbuddet, vil du modtage en ordrebekræftelse på aftale indhold og opstarts dato. Denne ordrebekræftelse skal bekræftes ved modtagelsen.

Accontobegæring
Ved opgaver over kr. 10.000 skal der indbetales 25% i depositum på opgaven. Når 25% af opgaven er løst, fremsendes ny acconto begæring. Opgaven fortsætter ikke før pengene er på vores konto.

Slut Faktura:
Når opgaven er slut, faktureres for den bekræftede opgave, samt eventuel ekstra. Betalingsfristen er senest 8 dage for private og 14 dage for erhverv, efter modtagelsen af fakturaen. Der ydes kun kredit til folk der har bekræftet en ordrebekræftelse. Alle andre skal betale efter endt arbejdsdag.

Afmelding af ordrebekræftelse
Afmelding af ordrebekræftelse koster 5% af entreprisesummen.

Afbestilling af timebestilling
Gebyr på kr. 500,- inkl. moms

Arbejdsmiljø
Vore håndværkere må ikke blive udsat for noget der ligger udenfor normal overenskomst i forhold til løft, farlige kemikalier etc. Såfremt vore håndværkere vælger at tilsidesætte det, kan vore kunder blive opkrævet et risikotillæg.

6

4

Ring