Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Generel GDPR

Din tryghed er vigtig, både når vi yder dig service, men også når du færdes på vores hjemmside og opgiver oplysninger. Den Rigtige Handyman lever op til alle regler indenfor rammen udstedt af the European General Data Protection Regulation 2020.

GDPR i kunders hjem

Der er fuld fortrolighed, når vi bevæger os i vores kunders hjem.

Oplysninger vedrørende tilbud/opgaveløsning/kontrakter

Dine oplysninger er noget vi ser på med stor alvor, og med mindre det er en længerevarende opgave/kontrakt, bliver dine oplysninger kasseret indenfor 48 timer. Øvrige oplysninger opbevares sikkert i en krypteret facilitet i Schweiz.

Vi fraskriver os ansvaret for alle data og deling der foregår på sociale medier. Kommentarer, likes, data, billeder etc der sendes til os via de sociale medier og des lignende tager vi ikke ansvaret for i forhold til håndtering og opbevaring, det er på eget ansvar. Vil man have sikkerhed for korrekt håndtering, skal det sendes direkte her til os.

Du kan til enhver tid:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Du kan få yderligere oplysninger om de persondata, som Den Rigtige Handyman opbevarer og behandler, ved at kontakte DRH.

Hos DRH er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.

Indsamling og behandling af persondata

DRH indsamler persondata:

  • når du besøger og handler på denrigtigehandyman.dk
  • over telefonen og i vores butikker
  • når du deltager i undersøgelser, konkurrencer eller kampagner
  • når du kontakter vores kundeservice i butikker, online eller på telefon
  • når du opretter en konto hos DRH
  • når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Hvilken type information indsamler DRH?

Med henblik på online handel og kundetilfredshed, målrettet online markedsføring, forbedringer af vores produkter og services, administrative og interne formål, kan DRH, CVR: 40311793 indsamle og behandle følgende persondata om dig:

  • dit fulde navn
  • din adresse
  • dit mobiltelefonnummer
  • din e-mailadresse
  • IP-adresse, hvor du handler fra
  • udvalgt leveringsbutik
  • virksomhed

Al persondata bliver behandlet fortroligt. Den juridiske basis for behandlingen af dine persondata er følgende:

  • Indsamling er nødvendig for at leve op til en kontrakt, i hvilken dataindehaveren tager del (f.eks. handel på denrigtigehandyman.dk)
  • Behandling er nødvendig for at leve op til juridiske forpligtelser (f.eks. at leve op til bogføringsloven)
  • Behandling er nødvendig med henblik på DRHs legitime interesser (f.eks. interne forretningsformål som forbedring af vores hjemmeside eller af vores tjenester og produkter samt påvisning af svindel)
  • Dit samtykke (nyhedsbreve, opret konto)

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig. 

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

Dine persondata vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

DRH overfører kun dine persondata til relevante transportører i forbindelse med levering. Om nødvendigt overfører DRH persondata til relevante leverandører. DRH overfører ikke, sælger ikke eller gør på anden måde dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter.

Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, hvor det er nødvendigt og med de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Perioden afhænger af typen af persondata og af årsagen til, at vi oprindeligt indsamlede dine persondata. Vi gennemgår løbende den periode, vi opbevarer dine data og vurderer vores årsag til at opbevare dine persondata og det juridiske grundlag.