En Rigtig handyman

handyman lærling

handyman

den rigtige handyman

En handyman lærling er en ufaglært person, der hjælper til med at udfører handyman opgaver. En Handyman medhjælper koster 40% mindre end en Handyman. En Handyman medhjælper kan ikke bestilles alene, han/hun er altid et følge af en Handyman eller Den Rigtige Handyman.

For at kunne blive betragtet som Handyman hos os, skal man som minimum være i besiddelse af en håndværksuddannelse som murer, tømrer, maler, elektriker, blikkenslager eller anlægsgartner. En Handyman medhjælper kan dog opnå at blive Handyman, hvis han/hun har gået sammen med Den Rigtige Handyman i minimum 6 måneder.

Den rigtige handyman er specialist. I modsætning til de to andre, har han/hun virkelig styr på sine ting, sit værktøj og sine opgaver. Han/hun løser opgaven væsentlig hurtigere end de øvrige.

Ud over at være håndværker, kan han/hun også være behjælpelig med organisering/indretning af hjemmet såvel som give rådgivning i forbindelse med indkøb af indretningsartikler.

Han/hun kan udfører små og større projekter hvor der er mere end 1 medarbejder. Han/hun har også som minimum en håndværksuddannelse, og mange års erfaring som håndværker/handyman. Ud over det, er det en person der har kendskab til at kører større projekter. Den Rigtige Handyman koster kr. 20% mere end en Handyman. Vi stiller endvidere kravet om at vedkommende skal have en kundetilfredshed i gennemsnit på mindst 4,5 ud af 5 Stjerner på alle opgaver han/hun har udført. Vi har ikke mange Den Rigtige Handymen.

Desuden yder vi 2 års garanti på det arbejde der udføres af Den Rigtige Handyman.

Søg job her

faglært medarbejder

En faglært medarbejder kan være en Murer, Tømrer, Anlægsgartner, Elektriker, Låsesmed eller andet. Vedkommende skal have et svendebrev indenfor sit fag. Når den faglærte medarbejder udfører noget fagspecifikt, så koster han/hun prisen der står i prislisten.