Den Rigtige Gartner og Handyman front

  ANLÆGSGARTNER & HANDYMANPRISER.

Ring 81 52 89 82

Fra ankomst til afgang fra din destination – frit valg – kort ventetid.

  • Anlægsgartner & Handyman pr. minut. kr. 20,- pr. påbegyndt minut.
  • Anlægsgartner & Handyman pr. time. kr. 445,- pr. påbegyndt 55 minut.
  • Anlægsgartner & Handyman hel dag. kr. 3205,- pr. hele dag 7,5 timer.

Læs mere om hvad vor anlægsgartner og handymen kan hjælpe med her

 

 MØBEL STANDARD CHECK – læs mere her

Møbel standard kr. 250,- pr. møbel

 

De der benytter Den Rigtige Gartner og Handyman har et godt liv.

Hvis du søger en Anlægsgartner, eller Handyman, kan du finde det oppe i vores Gartner og Handymanshop.

Hos Den Rigtige Gartner & Handyman er det kvaliteten der er i top. Vi arbejder ud fra teorien om det er langt det billigste at lave det rigtigt første gang.

Leje af møbler

Med os kan du nu leje yderst lækre og stærke kvalitets møbler hos os. Vi har valgt at være de førende indenfor udlejning og opsætning af dine lejede møbler.

Handyman

Handyman områderne omfatter samling og ophængning af møbler, ophængning af møbler, tilpasning af indkøbte møbler til specifikke mål. Derudover har vi Sublim rengøring, der uden sammenligning er verdens bedste og mest effektive rengøring.

Anlægsgartner

I vores anlægsgartner afdeling sælger vi færdighaver, samt afhjælpning og pasning af dem. Man bygger haven op af forskellige elementer i forhold til bedes sammensætning, terrasser og indkørsler etc.

Hos Den Rigtige Gartner og Handyman er tilmed tilfredse medarbejdere der er en del af vores succes, der betyder en stor grad frihed og styring. Hvis vore medarbejdere er tilfredse er vore kunder mere tilfredse. Vi arbejder indenfor områderne Anlægsgartner og  Handyman hvor HUSET er i centrum. Huset hos os er defineret ved det hus man arbejder i, det hus man bor i, og det hus man lever i, det vil sige ens krop. Hvis de ting fungerer, så er der stor sandsynlighed for at man kan leve et godt og lykkeligt liv.

Vore grundpiller indenfor service består af Rengøring, Anlægsgartner, Handyman og Ejendomsservice. Når vore kunder kommer forbi vores hjemmeside, er der god mulighed for at finde rundt på hjemmesidens mange forskellige muligheder. Vi arbejder på at udvide vore services og produkter således de også fremadrettet kommer til at omhandle sundhed.

Vi elsker det vi laver, og med 20 års erfaring, mestre vi vore arbejdsområder suverænt.

Gem

Gem

Gem