Sublim Rengøring

Verdens bedste baderumsduft

Det kan bestilles her

Verdens bedste rengøring handler ikke om at have en flot hjemmeside, flotte biler med super smarte logoer, og rengørings personale med sexet tøj og stiletter.
Ultimativ renhed er lig med velbefindende. Vi har valgt at være mestre i ultimativ og sublim renhed. Renhed er ikke en subjektiv størrelse, enten er det helt rent, eller også er det kun næsten helt rent. Sublim rengøring sidestiller vi med at der er helt rent. Det betyder at der vi hos DRGH kan opnå en rengøringsgrad, der er renere end da det var nyt.

Alle bør opleve Sublim rengøring.

Uanset om man skal være sammen med familien, feste  eller arbejde, er det mest passende, at det foregår i et rent miljø.

Der er ikke noget der er bedre end kunne bade i et totalt rent badeværelse med rene håndklæder, det er den ultimative luksus.

IMAG0249
Armaturer bliver poleret efter rengøring

Jeg hedder Erik – det mig der står bag Den Rigtige Gartner & Handyman.

Jeg har udviklet Sublim rengøring, der skal være den bedste rengøring i verdenen. Jeg har sat mig ned og gennemarbejdet en grundig formulering af hvad der indgår i sublim rengøring  for at nå det perfekte slutresultat. Alle de fejl og succeser som jeg har haft gennem 20 år i rengøring tager jeg i anvendelse her.

Enhver idiot kan svinge en klud, eller sjaske det hele til med vand og rengøringsmidler, og så den vej at tro at man har nået målet. At gøre sublimt rent er sublimt svært, da der indgår så mange processer og aktiviteter. Kunsten består i at nå 100% renhed uden at ødelægge det man forsøger at rengøre.

Sublim rengøring involverer den helt rette mængde kemikalier, de rette klude, de rette filtre, den rette mængde vand og det vigtigste af alt tid, for det tager tid at nå et perfekt resultat. Det tager alt fra 4 timer op til 10 timer at rengøre et baderum i bund. Det sidstnævnte er dog tilmed inklusiv maling og lægning af nye silikone fuger.

Jeg glæder mig til at se dig som kunde.

Sublim rengøring
Vi sælger også verdens bedste wellness tilbehør