Tilfredshed er fortsat supervigtigt

Tilfredshed er fortsat supervigtigt

Hej

Hvis du har modtaget service fra os, og der er noget du er ked af, eller syntes der mangler noget, så giv os endelig besked, så vi kan få det fikset. Ingen skal føle sig snydt eller glemt. Det er magt påliggende, at vor service lever op til alle vore krav.  Ring, Skriv send en brevdue eller røgsignaler, hvad som helst. Såfremt du er blevet lovet noget der ikke holder, eller at prisen er højere end ventet så hører vi også gerne fra dig.

Inden du skriver eller ringer:

  1. Hvis vi ikke har levet op til din forventning, vil vi for fremtiden være ekstra sikre på at love noget vi kan holde.
  2. Ting tager tid, det gør det bare, og nogen gange går det bare ikke så hurtigt som man gerne vil have det. Det er klart at man ønsker det skal gå så hurtigt som muligt, for at få en lille regning. I nogle tilfælde kan prisen for samling af møbler blive en del dyrere end først ventet, fordi der indgår mange komponenter. For noget tid siden havde vi en kunde, der var overbevist om at han kunne samle nogle møbeldele hurtigere end os. Han fandt siden ud af at der var langt ned til vores arbejdshastighed.
  3. Vi arbejder på at blive hurtigere hele tiden, men vores erfaring siger os at hastværk bare er lastværk. Hvis tingene bliver jaget igennem, så bliver slutresultatet bare ikke i orden.

Vi holder fast i at yde 2 års garanti på samling af nye møbler fra danske møbelhuse.

Skriv et svar

Luk menu
×
×

Kurv